Danes bi želela podeliti nasvete o čiščenju kože z izdelki vilinske kozmetike, ki jih je z nami delila blogerka Vesna na svojem blogu Isabella style fashion.

www.isabellastyle.si

V tokratnem prispevku predstavljam LABRI VILINSKO LEPOTO, naravno kozmetiko narejeno v Sloveniji. Tisti, ki me poznate, veste, da sem nad vsem naravnim navdušena in tudi tokrat pozitivno presenečena. Preizkusila sem komplet za čiščenje obraza z esenco očiščenja.

LABRI VILINSKA LEPOTA ima skrbno izbrane kvalitetne naravne sestavine združene v nežne, a učinkovite izdelke. Enostavno bi lahko rekla, da je celovit izdelek, ki blagodejno deluje tako na fizično telo, hkrati pa krepi duševno zdravje, saj so v njihovih izdelkih dodane Bachove cvetne esence in energetske esence, ki pomagajo dvigniti vibracije ki jih želite okrepiti; ljubezen, radost, sprostitev, lepota.

Kako poteka moja vsakodnevna nega kože?
1.     Komplet vsebuje blago CVETLIČNO ČISTILNO MLEKO, ki je namenjeno odstranjevanju ličil, tudi nevodotopnih, priporočljivo pa je tudi za vsakodnevno čiščenje suhe kože.
2.     Čiščenje nadaljujemo s CVETLIČNO ČISTILNO PENO, s katero kožo nežno očistimo, odpremo pore, s površine odstranimo odmrle kožne celice, kožno maščobo, pot, prašne delce in nečistote, ki mašijo in ovirajo pore. Le očiščena koža učinkovito opravlja svoje funkcije, ter sprejme koristne snovi iz izdelkov za nego.
3.     Po zaključenem čiščenju kože, uporabimo MICELARNI CVETLIČNI TONIK, ki kožo poživi, osveži in obnovi njen kislinski zaščitni plašč. Predstavlja idealno podlago za sprejem ustrezne kreme.
Po čiščenju ličil me preveva tisti božanski občutek nenaličenosti s pristno naravno kozmetiko  LABRI VILINSKO LEPOTO. Visoko kakovostna kozmetika iz narave LABRI VILINSKA LEPOTA pričara sanjsko polt.

 

Embalaža me je tudi zares navdušila. Obožujem kozmetične izdelke, s takšno embalažo. Vse skupaj se mi zdi veliko bolj higiensko in lažje doziraš količino proizvoda, ki ga potrebuješ.

Komplet, ki ti zvečer pomaga doživeti božanski občutek čiste in mehke kože, ki te ne zateguje lahko naročiš na:

 http://labri.si/izdelek/komplet-za-popolno-ciscenje-obraza-z-esenco-ciscenja/

Brigita
LABRI VILINSKA LEPOTA
www.labri.si