MICELARNI CVETLIČNI TONIK z Bachovo esenco očiščenja

18,30 

Blagi micelarni tonik iz naravnih sestavin je primeren za vse tipe kože.
Uporabimo ga po zaključenem čiščenju kože, saj kožo poživi, osveži in pomaga pri uravnavanju njenega naravnega pH. Predstavlja idealno podlago za sprejem ustrezne kreme.

Pred uporabo pretresi!

Vsebina: 100 mL, steklena embalaža s sprejem.

Opis

Aktivne sestavine iz tonika kožo pripravijo na nadaljnjo nego, hkrati pa v eterično telo prehaja informacija Bachove esence, ki vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis cveta čiščenja-Lesnike, ki učinkuje na več nivojih – do očiščenja pride na energetski in telesni ravni.

Micelarni tonik vsebuje hidrolat sivke, hidrolat plavice, MSM mineral lepote, eterično olje poprove mete, ter majhno količino blage površinsko aktivne snovi, naravnega izvora, pridobljene iz kokosa.

Tonik uporabimo po zaključenem čiščenju kože. Kožo poživi, osveži in obnovi njen kislinski zaščitni plašč. Odstrani sledi vodnega kamna, ki ostanejo po izpiranju obraza z vodo. Odstrani ostanke mleka za čiščenje kože in predstavlja idealno podlago za sprejem ustrezne kreme. Pomaga, da je naša koža videti mlajša, bolj sveža in gladka.

Če nanesemo kremo na s tonikom navlaženo kožo, bo le ta sprejela več aktivnih učinkovin.

Esenca

Dodana je Bachova esenca Crab apple (Lesnika), ki deluje na dveh nivojih. Do očiščenja pride na energetskem in telesnem nivoju.

Kako uporabljati???

Pred uporabo pretresi

Tonik nanesemo na kožo z vatno blazinico ali kožo popršimo in z vatno blazinico odstranimo ostanke nečistot.

Ko je koža še vlažna in pore še niso povsem zaprte, nanesemo ustrezno kremo. Krema tako lažje prodira v kožo ter dlje časa zadržuje vlago v njej.

Tonik lahko uporabimo za vlaženje in osvežitev kože. S tonikom popršimo obraz in pustimo, da se koža sama posuši.

Izdelek je minimalno konzerviran, zato priporočamo shranjevanje v temnem in hladnem prostoru.

Sestava

Glavne sestavine: voda, hidrolat sivke, hidrolat plavice, MSM mineral lepote (organska oblika žvepla), blaga površinsko aktivna snov iz kokosa decil glikozid, urea, eterično olje poprove mete, Bachova esenca lesnika.

INCI sestavine: AQUA**, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER**, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER***, DECYL GLUCOSIDE**, UREA, DIMETHYL SULFONE**, BENZYL ALCOHOL****, DEHYDROACETIC ACID****, PARFUM**, MENTHA PIPERITA OIL**, ALCOHOL**, LINALOOL**, LIMONENE**

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MICELARNI CVETLIČNI TONIK z Bachovo esenco očiščenja”