VILINSKI KOMPLET ZA CELO DRUŽINO

35,50  29,90 

Predstavljamo vam poletni komplet dveh vilinskih produktov LABRI, ki je izvrsten za nego po sončenju, izpostavljenosti soli, vetru in poletni vročini.

Komplet sestavljata:

– Krema cvet sivke – univerzalna krema Bachovimi cvetnimi esencami

– Losjon cvet malve. – losjon za telo z Bachovimi cvetnimi esencami

Oba izdelka vsebujeta, sivko, miro in benzoinsko smolo, ter Bachovo rešilno zdravilo in Bachovo esenco lesnike, zato delujeta regenerativno in pomirjujoče na razdraženo kožo. Krema in losjon delujeta na telo in dušo blagodejno in te pocrkljata.

KLIKNI, ČE TE ZANIMA VEČ O KREMI CVET SIVKE

KLIKNI, ČE TE ZANIMA VEČ O LOSJONU CVET MALVE

 

 

Opis

Kdaj uporabiti kremo in kdaj losjon?

-Losjon se hitreje vpije kot krema, zato je bolj primeren za skrb in nego telesa (vsi vemo kako neprijeten zna biti občutek “mastnosti”), krema pa je v glavnem za nego obraza, predel okoli in nad očmi, kjer je koža tanjša in občutljivejša, ponavadi tudi bolj suha.

-Krema Cvet prave sivke je odlična za nego rok, nohtov in obnohtne kožice, ter za nego nog (mehča trdo kožo na podplatih).

– Losjon cvet malve je 1A za poletje, ko koža zaradi različnih dejavnikov (večja izpostavljenost soncu, sol, opekline, itd.) potrebuje še več nege kakor čez leto, ko jo pretežno skrivamo za oblekami. 

– Losjon omogoča bolj enostavno nanašanje na velike dele telesa, lažje ga nanesemo na kožo z ekscemi, z dlakami poraslo kožo, saj ima manjšo viskoznost kot krema.

– Krema in losjon sta primerna za nego moških po britju. Ponavadi imajo moški raje losjon, saj ima lahko nemastno strukturo.  

– Krema in losjon sta primerna za nego po britju in depilaciji.

Oba izdelka sta primerna tudi za otroke.