Kaj mi pomaga, da se počutim bolj samozavestno?

 

Vsaka ženska si želi biti lepa. Vendar pa nismo vse ženske srečnice, da bi imele videz, ki si ga želimo. A bi se kljub temu rade počutile lepe in se dobro počutile v svoji koži.

 

dc98e2d4-73a1-4037-a196-35647f5a226b

 

Meni veliko pomeni, da imam lepo in sijočo kožo. Ker koža hrepeni po kvalitetnih naravnih sestavinah, sem v izdelke za nego kože vključila naravne izvlečke pisanih in dišečih cvetov, s katerimi želim pokriti potrebe različnih tipov kože. 

Pri koži ni dovolj, da zanjo skrbimo le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Zato sem naredila kreme, katerim sem dodala energetske esence. Te mi zjutraj pomagajo, da se lažje zbudim in odpravim v službo. Prav tako mi po službi pomagajo, da lažje preklopim in preživim sproščeno popoldne z družino.

Jaz imam svoj večerni in jutranji ritual. Vsako jutro opravim jutranjo nego s tonikom in kremo. Večerni ritual zajema še čiščenje s peno (tudi če ne uporabljam ličil), potem kožo osvežim s tonikom, nazadnje pa uporabim še kremo. Kadar uporabljam ličila, si le-ta najprej očistim s čistilnim mlekom.

Občasno pa si želim še lepši izgled. Vem, da lahko s pravilnim ličenjem doživim pravo osebno transformacijo. Že dlje časa si želim naučiti tudi umetnosti ličenja. Zato sem povabila na Prednovoletni Glamur mojstrico ličenja vizažistko NivesKo Tarini.


nives

NivesKa pomaga ženskam pri lepotičenju in osebni transformaciji. Uči jih, kako lahko poudarijo svojo lepoto s pravo barvno usklajenost ( izbiro) ličil, da si postanejo lepe, lahkotnejše v svojem telesu in zadovoljne same s seboj. Zaveda se, da lahko ličenje postane veliko več, kot si lahko zdaj predstavljamo. Je trenutek neprecenljivosti, ko si ga ženska podari sebi, ko je sama s seboj, čas ko si podari hvaležnost za svoj obstoj, čas ko se ustavi in se pripelje tja kjer je doma!

 

 

Prihaja mesec december, čas bleščic, zabave in glamurja. To je mesec, ki dopušča pri lepotičenju intenzivnejšo barvitost in lepe kontraste, kot so temnejše barve, rdeče ustnice, bleščice, bolj poudarjene oči, skratka čas, ko ga lahko izkoristimo, da se igramo z intenzivnejšimi barvami in popestrimo hladnejše zimske dni.

 

glamur-blog

 

 

Na dogodku Prednovoletni Glamur bo NivesKa na enem modelu predstavila pravilen postopek ličenja, dnevnega make upa, ki je pozimi intenzivnejši, pokazala kako obdržati večjo obstojnost in kako lahko iz dnevnega make upa z nekaj preprostimi triki postaneš glamurozna diva in sproščeno uživaš na zabavi.

 

KDAJ: 25.11. 2016 ob 18-i uri

KJE: kmetija Ježek, Ljubljana Šentvid

 

licenje

 

Z nakupom vstopnice za Prednovoletni Glamur lahko sodeluješ tudi v nagradnem žrebanju za model za ličenje (seveda, če želiš, da te bo Niveska spremenila v glamurozno divo).

 

 

 

KLIKNI ZA VSTOPNICE

 

zajeta-slika1