Ljudje smo več kot samo fizična bitja. Obdaja nas energijsko polje, ki vibrira in mu pravimo aura. To je naša osebna energija. Po zakonu privlačnosti k sebi privabljamo energije in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija. Ko si želimo doživljati radost, ljubezen in lepoto, na splošno biti dobro, živeti življenje s čim manj težav, z uporabo energetskih krem dvigamo želene vibracije, ki jih te kreme vsebujejo. Kvaliteta naše osebne vibracije namreč ustvarja kvaliteto našega življenja.

Esence, ki so dodane v kozmetične izdelke vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis določene cvetlice, drevesa, dragulja, kristala ali minerala. V esencah se skriva duhovno bistvo rastline in ne njena kemična sestava, zato nimajo nobenih škodljivih vplivov na ljudi.

Po zakonu privlačnosti k sebi privabljamo energije in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija. Če torej v sebi nosite vibracijo radosti, boste k sebi privabljali situacije, zaradi katerih boste bolj radostni. Če si želite pripeljati radost v svoje življenje se namažite s kremo, ki vsebuje to vibracijo. To je podpora takrat ko se odločite, da boste nekaj storil v smeri te vibracije.

Prav tako je v primeru drugih energetskih esenc. Vibracija ljubezni privablja le to v vaše življenje. Vibracija lepote pomaga, da se zvibrirate na energetsko raven lepote in jo izžarevate.

Naravni kozmetični izdelki LABRI VILINSKA LEPOTA z dodanimi energetskimi esencami, delujejo na več nivojih hkrati. Preko kože v telo prehajajo sestavine iz kozmetičnega izdelka, ki so naravnega izvora in visoke kakovosti, hkrati pa v eterično telo (elektromagnetno polje) prehaja vibracija esence. Vaše telo preko telesnih tekočin prenese aktivne sestavine do ustreznih žlez. Na žleze so »privezane« čakre, ki ponesejo informacijo iz izdelka v energetsko polje. Na ta način zavestno vnašate energijo. Preprosto se namažete z veseljem, z umirjenostjo, ljubeznijo, lepoto.

 

 


energija