O kozmetiki

LABRI VILINSKA LEPOTA je nova slovenska kozmetika, namenjena negi obraza in telesa, s cvetličnim pridihom za spodbujanje ljubezni, radosti, sprostitve in lepote. Odlikujejo jo energetske esence, naravna sestava in butična izdelava. Sestavljajo jo štiri kozmetične linije z ekstrakti cveta češnje, lilije, maka, malve, ilang-ilanga, vodne lilije in divje orhideje.

V skrbno izbran nosilni sistem kozmetične osnove sem dodala aktivne sestavine naravnega in mikrobiološkega izvora. Le te kožo negujejo, hranijo, gladijo, ji dajejo mehkobo in elastičnost. Tako dajejo koži zdrav, lep videz in pomagajo zadrževati procese staranja. Ker verjamem, da smo ljudje več kot samo fizična bitja, sem izdelkom dodala energetske esence cvetlic. Te krepijo naše duševno zdravje in spodbujajo ljubezen, radost, sprostitev in lepoto.

Ker gre za energetizirano kozmetiko je zelo pomembno, da le ta ni narejena masovno, ampak v butičnem merilu v lastnem laboratoriju v Sevnici. Trudim se, da je vsak izdelek izdelan z visoko strokovnostjo in dobro energijo. Želim imeti tudi osebni pristop in povezavo s strankami.

Certificirana energetizirana butična kozmetika s cvetličnim pridihom

Želja po lepem in lepoti spremlja človeštvo že od nekdaj. Ker se zavedam, da danes uporabniki kozmetičnih izdelkov svojemu videzu namenjate veliko pozornosti in zase zahtevate najboljše, vam ponujam nabor naravnih kozmetičnih izdelkov z dodanimi energetskimi esencami, s katerimi boste negovali telo in dušo.

LABRI VILINSKA LEPOTA je butična naravna kozmetika narejena v Sloveniji. Zavedam se, da nam narava nudi vse kar potrebujemo za nego obraza in telesa. Zato sem zbrala kvalitetne naravne sestavine in jih združila v nežne, a učinkovite izdelke. Ker sem želela ponuditi celovit izdelek, ki blagodejno deluje na fizično telo, hkrati pa krepi duševno zdravje, sem v izdelke dodala Bachove cvetne esence in energetske esence, ki pomagajo dvigniti vibracije ki jih želimo okrepiti; ljubezen, radost, sprostitev, lepota.

Cilj LABRI kozmetike je zdrav in lep videz kože. Uporabljeni so napredni nosilni sistemi, ki omogočajo dostavo kozmetično aktivnih sestavin, kot tudi prijetne senzorične lastnosti kozmetičnega izdelka. 

Pobrskajte po spletnih policah in poiščite kremo, losjon, mleko, tonik, ki vas najbolj pritegne… Sledite Vilinki, ki vas bo vodila skozi 4 linije cvetličnih izdelkov in poiščite izdelek s pravim cvetom zase!

Kakšna je sestava izdelkov?

Zbrala sem različno cvetje, s katerim želim pokriti različne zahteve vaše kože. Cvetje pisanih barv, raznovrstnih oblik cvetov, izbranih vonjav in lepote, nudi tudi široko paleto koristnih sestavin, ki sem jih ujela v naravne ekstrakte. Ti naravni cvetlični ekstrakti, dodani v izdelke, dajejo izdelkom širok spekter delovanja.

Izberete lahko med izdelki z dodanimi sveže nabranimi romantičnimi cvetovi češnje, čutnimi rumenimi cvetovi ilang-ilang, opojnimi rdečimi cvetovi maka, kraljevskimi cvetovi divje orhideje, veličastnimi cvetovi bele vodne lilije, pomirjujočimi cvetovi prave sivke in nežnimi vijoličnimi cvetovi slezenovca (malve).

Osnovne sestavine izdelkov so voda, naravna rastlinska olja (olje mareličnih pečk, mandljevo olje, olje grozdnih pečk, kokosovi trigliceridi, arganovo olje, avokadovo olje), karitejevo maslo, emulgatorji naravnega izvora, dovoljeni za uporabo v naravni kozmetiki in cvetlične vodice. Dodane so številne aktivne učinkovine, rastlinskega in biotehnološkega izvora (hidrolizirani proteini, rastlinski ceramidi, vitamina E in C, provitamin B, MSM mineral lepote, sok aloe vere), vlažilci (glicerol, urea), eterična olja (sandalovina, rožev les, kamilica, sivka, mira, ilang-ilang). Vsaka krema ima dodan svoj ekstrakt, po katerem je poimenovana; ekstrakt cveta češnje, lilije, maka, malve, ilang-ilang, vodne lilije in divje orhideje, ki ji daje značilno noto.

Vsak izdelek je izdelan z visoko strokovnostjo, s pozornostjo in z dobro energijo. Želim  ponuditi najboljšo možno kakovost izdelka, ki bo dobro delovala na vsakega posameznika.

Kako so izdelki zaščiteni pred mikroorganizmi in pred oksidacijo?

Vsi izdelki, ki vsebujejo vodo morajo biti zaščiteni pred mikroorganizmi in pred oksidacijo. Prevelika vsebnost mikroorganizmov namreč pokvari izdelek in predstavlja nevarnost za zdravje. Spremeni se sestava izdelka in s tem njegovo delovaje, lahko pa se s takim izdelkom celo okužimo.

LABRI izdelki so zaščiteni s sestavinami, ki jih eko certifikati dovoljujejo v naravni kozmetiki. Vsi izdelki so zapakirani tako, da onemogočajo stik izdelka z rokami, da ne prihaja do sekundarne okužbe izdelkov z mikroorganizmi.

V izdelkih, ki vsebujejo masla in olja poteka tudi lipidna peroksidacija, kar prepoznamo po spremenjenem videzu in vonju izdelka.  LABRI izdelki so pred tem zaščiteni z vitaminom E in s hranjenjem v temi.

Izdelki naj ne bodo izpostavljeni direktni sončni svetlobi. Priporočam hranjenje v hladnem prostoru.

Izdelki ne vsebujejo parabenov.

Kakšna je embalaža?

Ker želim čimmanj obremenjevati okolje, sem večino izdelkov zapakirala v stekleno primarno embalažo. Kremice in cvetlično čistilno mleko sem zapakirala še v papirnate škatlice, ki jih zaščitijo pred svetlobo. Vse kreme imajo onemogočen stik z rokami, z namenom, da ne prihaja do sekundarne okužbe izdelkov z mikroorganizmi. Na ta način sem zmanjšala količino snovi za zaščito izdelka na minimalo količino.

Kako jo uporabljati?

Nanesite si kapljico kreme ali losjona na kožo, povohajte nežen, popolnoma naraven vonj cvetja, ter razmažite po obrazu ali po telesu. Pri tem se nežno pobožajte in pomasirajte. Tako bodo preko kože takoj začele prehajati kvalitetne naravne sestavine v telo, hkrati pa bo v eterično telo začela prehajati informacija esence. Začutite, kako se namažete z ljubeznijo, radostjo, lepoto, sprostitvijo!

Ob uporabi energetizirane butične kozmetike s cvetličnim pridihom, začutite lepoto, izpopolnjenost, lahkotnost, svežino, nežnost, edinstvenost in svobodo.

Zakaj sem kremam dodala energetske esence?

Ljudje smo več kot samo fizična bitja. Obdaja nas energijsko polje, ki vibrira in mu pravimo aura. To je naša osebna energija. Po zakonu privlačnosti k sebi privabljamo energije in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija. Ko si želimo doživljati radost, ljubezen in lepoto, na splošno biti dobro, živeti življenje brez težav, z uporabo energetskih krem dvigamo želene vibracije, ki jih te kreme vsebujejo. Kvaliteta naše osebne vibracije namreč ustvarja kvaliteto našega življenja.

Esence, ki smo jih dodali v izdelke vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis določene cvetlice, drevesa, dragulja, kristala ali minerala. V esencah se skriva duhovno bistvo rastline in ne njena kemična sestava, zato nimajo nobenih škodljivih vplivov na ljudi.

Če torej v sebi nosite vibracijo radosti, boste k sebi privabljali situacije, zaradi katerih boste bolj radostni. Če si želite pripeljati radost v svoje življenje se namažite s kremo, ki vsebuje to vibracijo. To je podpora takrat ko se odločite da boste nekaj storil v smeri te vibracije.

Prav tako je v primeru drugih energetskih esenc, ki so dodane v kreme cvetlične kozmetike. Vibracija ljubezni privablja le to v vaše življenje. Vibracija lepote pomaga, da se zvibrirate na energetsko raven lepote in jo izžarevate.

Labri izdelki delujejo na več nivojih hkrati. Preko kože v vaše telo prehajajo sestavine iz kozmetičnega izdelka, ki so naravnega izvora in visoke kakovosti, hkrati pa v eterično telo (elektromagnetno polje) prehaja vibracija esence. Vaše telo preko telesnih tekočin prenese aktivne sestavine do ustreznih žlez. Na žleze so »privezane« čakre, ki ponesejo informacijo iz izdelka v energetsko polje. Na ta način zavestno vnašate energijo. Preprosto se namažete z veseljem, z umirjenostjo, ljubeznijo, lepoto.

Začutite vilinski dotik in sprejmite v svoje življenje izdelke iz naravne cvetlične kozmetike, ki vam nudijo nego obraza in telesa s sestavinami, ki jih nudi narava, dodane energijske esence lepote, ljubezni, sprostitve in radosti, pa vam pomagajo odpreti vašo zavest, in se dvigniti na njihove vibracije.

Vilinska lepota pomaga, da boste postali z večjo urejenostjo bolj zadovoljni s samim seboj. In ko boste zadovoljni s samim seboj, boste bolj zadovoljni z življenjem nasploh.

Želim vam prijetno nakupovanje in veliko užitkov ob uporabi izdelkov.

dr. Brigita Lapornik